Telefoonnummer Pluz: 088 512 1000
Over pluzVeelgestelde vragenWord pashouderContact / aanmeldenActueelMagazine

Audicien

Gehoorverlies verloopt meestal geleidelijk. Vaak valt het de omgeving eerder op dan uzelf. Als u merkt dat horen lastiger wordt, zoek dan contact met de audicien voor een test. Bij Jerre Hoorzorg bent u aan het goede adres. Jerre Hoorzorg (voorheen Dantuma) biedt uiteenlopende mogelijkheden om het horen te verbeteren zoals speciale telefoons, speciale TV sets en hoortoestellen.

Al vele jaren was Dantuma Medische Speciaalzaken voor veel pluZ-pashouders hèt aanspreekpunt bij gehoorproblemen. Als gevolg van een beleidswijziging kregen de Dantuma-audiciens Jolande Borst, Joke Brouwer en Peter ten Wolde de gelegenheid de Hoorzorg-afdeling per 1 mei als zelfstandig bedrijf voort te zetten. Zij doen dat onder de naam Jerre Hoorzorg (Jerre is fonetisch voor het Friese 'hearre' = 'horen'). Een nieuwe naam met vertrouwde gezichten én vertrouwde service.

PluZ voordeel
PluZ-pashouders krijgen, op vertoon van hun pluZ-pas, 10% korting op hoortoestelbatterijen en betalen voor vijf kaartjes batterijen geen € 25,00 maar € 22,50 en voor elf kaartjes batterijen geen € 50,00 maar € 45,00.

Actie

PluZ-pashouders krijgen (zolang de voorraad strekt) korting op de Zephyr droogbox, een onderhoudssysteem voor hoortoestellen. Hiermee kunnen het hoortoestel, oorstukjes, een ruismaskeerder en de processor van uw cochleair implant gedroogd worden. De adviesprijs is € 86,40 maar pluZ-pashouders betalen slechts € 65,00.

Informatie en aanvragen
Klik hier voor meer informatie of vraag nu gelijk aan door op "aanvragen" te klikken of bel met 088 512 1000.

Om uw bestelling te plaatsen dient u onderstaande gegevens in te vullen.

dd-mm-jjjj